Varmepumpe på Als og i Sønderjylland

Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan opvarme sit hus. I visse tilfælde kan den opvarmningsform, du benytter dig af, være meget bekostelig. Opvarmer du med olie eller el, vil det højst sandsynligt være billigere at montere en varmepumpe, hvilket også er en mere energivenlig løsning. 

Hvordan virker en varmepumpe?

En varmepumpe kan være en besparende opvarmningsløsning, da den udnytter energien fra omgivelserne og omsætter det til varme. En varmepumpe virker sådan at den eksempelvis udnytter luften i rummet eller en jord-varmepumpe, der tager energi fra jorden. 

En varmepumpe findes i mange forskellige typer, det er bare med at finde den rette varmepumpe til din boligopvarmning løsning. 

Besparende og effektiv løsning med varmepumpe

Erik Jensen VVS ApS har rigtig mange års erfaring med montering af varmepumper og udfører opgaver på Als, Sønderborg og omegn. Vi har mange forskellige løsninger inden for boligopvarmning og vores kompetente medarbejdere hjælper dig gerne, med at finde den rette løsning til opsætning af varmepumpe. 

Varmepumper kan godt virke dyre når man kigger på priser, men det er en god investering at få monteret en varmepumpe, da den på sigt er en billigere og ofte mere effektiv løsning. Ydermere har du også mulighed for at få energitilskud helt op til 10.000 kr.

Vi installerer og monterer din varmepumpe og udfører arbejde i højeste kvalitet og det er vigtigt for os, at vores kunder får den mest optimale løsning. Vi er nemlig først tilfredse, når vores kunder er tilfredse. Vi udfører også service af varmepumpe.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du at høre mere om montering af varmepumper og priser, er du velkommen til at kontakte os på vores telefon 74 45 05 65 eller på info@ejvvs.dk. Vi er altid klar med professionel rådgivning og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe til dig.​ 

Brug eventuelt også nedenstående kontaktformular til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

​Erik Jensen VVS Nordborg ApS

CVR: 11097170

Adresseinformation

Mellemvej 2

6430 Nordborg

Kontaktinformation

​Telefon: 74 45 05 65

E-mail: info@ejvvs.dk