Blikkenslager & ventilationsopgaver i Sønderborg & Als

​Skal du have udført blikkenslager og ventilations arbejde, er det vigtigt, at en erfaren blikkenslager og fagfolk står for opgaven.

På den måde sikrer du dig en professionel løsning, hvor arbejdet lever op til alle gældende betingelser, og hvor resultatet både er holdbart og funktionelt.

Fra facader til tag

Vi kan med erfaring helt tilbage fra 1966 håndtere alle opgaver inden for blikkenslager og ventilations branchen med en af vores mange kompetente blikkenslager.

Om det er blikkenslager arbejde til facaden, der skal inddækkes med zink, en skorsten, kviste, tag, tagrender eller noget helt andet, kan vi være behjælpelige. Kort sagt, har vores blikkenslager stor erfaring med at løse alle former for blikkenslager og ventilations løsninger. 

Vores kunder kommer både lokalt fra Nordborg og Als, men vi får stadig flere og flere kunder fra hele Sønderborg kommune og Sønderjylland, som vi klarer blikkenslager opgaver for.

Ventilation - Et godt indeklima

Vi har også stor ekspertise inden for mindre udsugningsanlæg og genvinding, som er med til at sikre et bedre indeklima i bygningen. Dermed kan du blandt andet forebygge sygdom og eventuelle fugtskader.​

Inden vi påbegynder arbejdet, sørger en af vores mange blikkenslager for en grundig dialog med dig, så vi opnår en fælles forståelse for det projekt, der skal udføres.

På den måde får vi afstemt forventningerne til opgaven, så du er garanteret nøjagtig det resultat, du ønsker. Ko​ntakt os allerede nu på telefon 74 45 05 65 og få en af vores mange blikkenslager med på dit næste projekt.

Få et uforpligtende tilbud:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

​Erik Jensen VVS Nordborg ApS

CVR: 11097170

Adresseinformation

Mellemvej 2

6430 Nordborg

Kontaktinformation

​Telefon: 74 45 05 65

E-mail: info@ejvvs.dk